Introdueix el teu nom d'usuari i el teu correu Obtenir nova paraula de pas
Registra't
x

Govorit Radio Svoboda

Govorit Radio Svoboda. És el nom del programa especial que Ràdio Capital. La ràdio de l’Empordà, emet el 26 de març del 2016, des del pati de Ca la Pruna (Pals), amb motiu dels 10 anys de la demolició de les antenes de Radio Liberty.

A més del programa, Ràdio Capital. La ràdio de l’Empordà, ha preparat una exposició fotogràfica sobre l’antiga emissora.

Espot del programa #govoritRadioSvoboda

Notícies relacionades

 • Ràdio Svoboda - Ràdio Capital de l'Empordà

  Una ràdio del segle passat en una ràdio digital

  Demà és el dia de Govorit Radio Svoboda. El programa comptarà amb protagonistes, ex-treballadors, experts, analistes, veïns i responsables de Radio Free Europe / Radio Liberty, entre altres, per recordar i reviure la història i impacte de Radio Liberty. La iniciativa inclou una exposició fotogràfica que quedarà instal·lada a Ca la Pruna i que permet fer un recorregut visual per la … Llegeix-ne més »

  març 25, 2016 0
 • Ràdio Svoboda - Ràdio Capital de l'Empordà

  Busquem anècdotes sobre Radio Liberty

  Ràdio Capital de l’Empordà busca anècdotes sobre Radio Liberty. Radio Liberty va tenir un impacte important en molts àmbits de la comarca, i molta gent guarda records i anècdotes sobre l’emissora que va marcar la vida d’un poble i el paisatge de la Costa Brava. Parla amb els teus familiars i amics. Si tenen anècdotes, experiències o records de Radio Liberty, … Llegeix-ne més »

  març 24, 2016 0
 • RADIO LIBERTY, 10 ANYS DESPRÉS

  Ràdio Capital de l’Empordà commemora el 10è aniversari de la demolició de les antenes de Radio Liberty, amb un programa especial cara al públic, i una exposició fotogràfica a Pals. Un programa en directe des de Ca la Pruna, a Pals (Baix Empordà), el dissabte, 26 de març de 2016, a partir de les 11 del matí. El programa comptarà amb … Llegeix-ne més »

  març 09, 2016 0

Programa sencer

Entrevistes i reportatges

 • El periodista Josep Bofill Blanch participant al programa "Govorit Radio Svoboda"

  Què en pensen els periodistes locals sobre Radio Liberty?

  Al programa Govorit Radio Svoboda també vam voler comptar amb l’opinió de cinc periodistes locals: Lluís Poch, Josep Bofill, Francesc Cruanyes, Enric Serra i Dani Chicano. Josep Bofill, a més, ens va acompanyar en directe i vam poder conversar amb ell uns minuts.

  abril 09, 2016 0
 • La platja de Pals abans de la construcció de les antenes de Radio Liberty

  Luke Springer: “La situació de la platja de Pals era perfecta per arribar a Moscou”

  En l’especial Govorit Radio Svoboda, a Ràdio Capital vam voler comptar també amb el punt de vista de l’actual Radio Free Europe/Radio Liberty. Per això, vam poder parlar amb Luke Springer, actual director de tecnologia de Radio Free Europe/Radio Liberty, amb seu a Praga. Luke Springer va assegurar que per ells va ser molt important la instal·lació de ràdio a Pals. … Llegeix-ne més »

  abril 09, 2016 1
 • Sílvia Pedret entrevista una extreballadora de Radio Liberty

  Els extreballadors de Radio Liberty expliquen les seves vivències i anècdotes

  Al llarg del programa Govorit Radio Svoboda vam poder parlar amb molts extreballadors de Radio Liberty que vam voler seguir el programa especial de ben a prop. Un d’ells va ser Agustín Gázquez, extreballador de Radio Liberty durant 24 anys, que a participar en les feines de construcció de l’estació de ràdio. Gázquez, a més, va viure un curiós episodi amb … Llegeix-ne més »

  abril 09, 2016 0
 • Estat actual d'una de les antenes satèl·lit de Radio Liberty / Santi Palomé

  Visita sonora a les restes de les instal·lacions de Radio Liberty a Pals

  Ràdio Capital de l’Empordà, en ocasió del programa especial Govorit Radio Svoboda, va fer una visita sonora a les restes de les instal·lacions de Radio Liberty a la platja de Pals de la mà de l’extreballador Josep Regincós. La podeu escoltar en els següents quatre talls:

  abril 09, 2016 0

El 26 de març del 2016, des del pati de Ca la Pruna (Pals), Ràdio Capital de l’Empordà va emetre un programa especial, dedicat a Ràdio Liberty, amb motiu dels 10 anys de la demolició de les seves antenes.

A més del programa, Ràdio Capital. La ràdio de l’Empordà, va preparar una exposició fotogràfica sobre l’antiga emissora i una posterior visita de l’equip del programa, a les instal·lacions de l’emissora.

Les fotografies, són d’en Santi Palomé i l’equip de Ràdio Capital

Playlist amb tots els vídeos del programa Govorit Radio Svoboda

Recull de cançons d’alguns dels principals artistes de Jazz, americans, durant part del període de la guerra freda

Direcció i Coordinació

Miquel Curanta, Toni Sellas, Juli Pedrero

Redacció

David Parreño, Dani Cortés, Sílvia Pedret, Marc Clapés, Rita Valero, Josep Lluís Vidal

Producció

Juli Pedrero, Martí Saguer

Disseny Exposició

Elisenda Barceló, Alba Cunillera, Trini Cuenca

Edició i muntatge sonor

Miquel Curanta, Martí Saguer

Música original

Jordi Pascual, Joan Sala

I la col·laboració imprescindible de

Toni Bernabé, Josep Regincós, Ajuntament de Pals, Televisió de Catalunya, S.A,www.radioliberty.org

/* ]]> */