Introdueix el teu nom d'usuari i el teu correu Obtenir nova paraula de pas
Registra't
x

Ràdio Capital va néixer l’any 2001, quan un grup d’amics, professionals de la comunicació, es van reunir per donar forma a un projecte de ràdio col·laborativa. La proposta, impulsada per en Miquel Curanta, es va articular a través d’una associació cultural sense ànim de lucre anomenada Acció per la Divulgació Cultural de Catalunya i volia posar en valor l’activitat cultural i social de l’àmbit on es desenvolupava, utilitzant la ràdio com a mitjà.

L’Entitat va decidir apostar per una programació que combinés una fórmula musical de qualitat, com a vehicle que garantís un coixí d’audiència potencial, complementada amb reportatges, càpsules i informacions, ubicats dins d’aquella programació. A més, l’emissora també comptava amb programes especialitzats en diferents temàtiques i s’obria a les diferents entitats de la zona que ho volguessin.

Espot de Ràdio Capital

La capacitació professional de les persones que formaven part del projecte va servir per fixar quatre grans objectius en tot allò que es fes a l’emissora:

Projecte col·laboratiu

Basat en el voluntariat de tots els membres que en formen part i obrint la possibilitat de col·laborar i sumar amb altres mitjans

Projecte obert

A totes les entitats i institucions que, amb vocació de servei públic, vulguin o necessitin participar d’aquest projecte radiofònic, sempre sense ànim de lucre.

Amb ambició professional

Només des d’aquesta idea es pot concebre una bona programació que garanteixi que s’arribarà al màxim nombre de persones.

Sense finalitat comercial

L’emissora ha de generar ingressos, per poder-ne garantir el sosteniment, però no ha de servir per fer negoci. En aquest sentit, l’emissora només podrà cercar els recursos necessaris, que li permetin mantenir el cost tècnic del seu funcionament.

0 thoughts on “Qui som?”

Deixa un comentari

/* ]]> */