Programació
     
Ràdio Capital, emet per tot el Baix Empordà una programació musical basada en els èxits més recents. Ràdio Capital, es comunica amb els seus oients amb un to jove i desenfadat. Amb un so positiu i optimista. Amb les paraules justes. Els nostres locutors són clars, breus i directes.
     
De Dilluns a Divendres - 06:00 a 01:00   De Dilluns a Divendres - 01:00 a 06:00

Radiofórmula musical basada en els èxits dels últims 25 anys i on les últimes novetats discogràfiques hi tenen especial protagonisme. Pop & rock nacional i internacional, urban i dance music, en són els estils dominants en una ràdio on la música en català també hi té un protagonisme especial. Ja sigui a través de les cançons més clàssiques i recents, o bé a través de càpsules d’informació relacionada amb la música del país.

 

Chill out és el nom que li dona a les nits, Ràdio Capital. Un combinat de músiques tranquiles, on el so ambient, el jazz, el lounge i el down tempo s’hi donen cita. Chill out, converteix Ràdio Capital en el millor complement per les coses que es fan de nit.

         

Dissabtes - 23:00 a 03:00

  24 Hores en català

Dance Planet Ràdio, és una recopilació dels sons més ballables del planeta. Les sessions dance & house d’alguns dels DJ’s de referència, omplen l’antena de Ràdio Capital de ritmes frenètics i ballables. 4 hores plenes de “beat” per les nits del cap de setmana.

 

A capital-radio.net, també hi pots trobar el canal 100% en català de Ràdio Capital. Una emissora on-line que emet una programació continuada de música feta al país. Des dels grans èxits del rock català, fins a les produccions més recents dels artistes de casa nostra.
 

 

Suggeriments
Si vols opinar sobre la nostra programació, fer qualsevol crítica o suggeriment, o simplement vols demanar una cançó, envia'ns un correu electrònic.