Calonge crea una plataforma per atraure empreses al municipi

0
11
L'actualitat del Baix Empordà a www.radiocapital.cat

Sota el nom d’Alta Mar -Empordà Business Platform-, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge ha creat una nova plataforma que vol impulsar el creixement del Parc d’Activitats Econòmiques de Calonge i el desenvolupament i consolidació del viver d’empreses i l’espai coworking que està a punt de néixer al Palau Firal de Sant Antoni.
L’objectiu, han informat fonts municipals, és englobar dins la marca Alta Mar la promoció i l’impuls a l’activitat empresarial d’aquests dos espais diferenciats, creant sinergies que puguin ser interessants per a les empreses i els nous emprenedors, i que a la vegada serveixi per atraure inversions al municipi.
Alta Mar neix com una plataforma de negocis per promoure l’emprenedoria i també per atraure empreses a Calonge i Sant Antoni. En aquest sentit, la nova plataforma centrarà una bona part de la seva feina en donar a conèixer les oportunitats de negoci que ofereix el municipi, així com les infraestructures, serveis i espais de què disposa el municipi, han afegit les fonts.
Al mateix temps, Alta Mar utilitzarà la qualitat de vida al municipi com un dels arguments essencials a l’hora d’atraure inversions i empreses d’altres punts del territori. L’objectiu és mostrar als nous emprenedors i a les empreses existents que al municipi poden disposar de tots els espais i serveis necessaris per fer créixer la seva empresa i a la vegada gaudir d’un molt bon nivell de qualitat de vida.  

Font - Diari de Girona - Baix Empordà

Deixa un comentari